page_1.jpg

按我放大!
講返隻 Game , Simple Wii 系列 Volume 1 係高卡車,一講高卡當然就係似 Mario Kart ((你都可以話似果隻乜乜卡丁車岸奶 Game)) ,當係這隻 Simple Wii 係 Mario Kart Wii 預備版來玩都唔錯,只係無害人完素。不過 Wii 制當駄盤來玩的方法太難玩,掌握轉彎有困難。所以暫時都係用十字制玩算。個 Game 都相當易上手。
至於 Volume 2 隻釣魚 Game ,與一般釣魚 Game 分別好大,釣魚過程有點像跳DDR,雖然怪但玩起上來唔錯。不太著重設定。暫時未有兩支「冧七」,未試過兩人雙打。
兩個 Game 價錢非常吸引,買齊兩隻都平過買同期推出的 Ghost Squard 。可惜的是, Volume 1 有 Wifi 對戰,但我仍未試過 Search 得到人。
Volume 3 是 Party game + casino ,簡直是騙財,因為開正我果飯。