1. Cars - 無冷場,出Roller唔好急急腳走,睇到個Screen真係熄先好走。中文版配音沒有令人失望,因為沒有盲目奉行明星主義。King sir、朱咪咪、黎彼得、郭峰、黎耀祥,全部都是演得之人。記得之前睇Ice Age 2,觀音羅配個女主角真係同佢演戲一樣假到無人有。
2. TNA iMPACT - Clement T介紹。真係好正,可惜我沒有ESPN/Spike TV等等等等,只好又是Bad taste地BT回來睇。不過此東西沒有令我失望。睇過一集之後,即下載Victory Road,請不要告訴我賽果。TNA可加入大量罵WWE的情節,我愛睇。
3. 結婚できない男 - 好少睇日劇,不過這套okay。好怕日劇婆婆媽媽,我愛看深入明快的。鄰居加親戚的日劇愛好者可以看他們稱為「世中」的「在世界中心呼喚愛」十幾次,而且將我認為婆婆媽媽的完素評為「感情細膩」。呀!殺了我吧。
4. 呢條片,正

lost money of ban. so many china chicken in Hong Kong 啦 But that many people like it there but eating no problem 囉